Lezingen en workshops

Volgend webinar op donderdagvond 11 juni van 20.20 - 21.45 uur

Brein webinar– donderdagavond 11 juni van 20.30 – 21.45 uur

Onder de titel "Brein in Bedrijf - waar overtuigingen en gedrag vandaan komen die persoonlijke groei in de weg staan", geeft Jip lezingen, workshops en webinars waarin hij op een gepassioneerde  manier zijn baanbrekende methode uitlegt en laat ervaren bij de deelnemers. Dit levert iedere keer weer bijzondere inzichten op. Het is een op taal gebaseerde aanpak die gebruik maakt van de meest recente inzichten over de gegevensverwerking van - met name - het onderbewuste deel van ons brein. Heb jij je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd waarom jij de emoties die je vervaart en last van hebt, niet altijd kan plaatsen? Zijn aanpak is erop gericht om je eigen belemmerende overtuigingen in keuzes of persoonlijke groei, om te zetten in veerkracht. Dat leidt snel en doeltreffend tot blijvende resultaten op het gebied van gedrag, geluk, succes en gezondheid.

Na afloop

o   Heb je handvatten om jezelf beter te leren begrijpen;

o   Heb je inzicht hoe hoofd (‘denken’) en lichaam (‘voelen’) onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden;

o   Heb je ontdekt dat er voor alles wat je doet vroeg of laat een reden is;

o   Heb je geleerd dat overtuigingen – of geloofssystemen – het fundament  zijn van ons hele voelen, denken en doen;

o   Heb je ervaren hoe al je beslissingen worden beïnvloedt door je overtuigingen;

o   Begrijp je beter hoe je eigen brein en dat van anderen 'werkt' en hoe het jou of je organisatie/team kan helpen te groeien.

NB: deze lezingen, workshops en webinars geef ik ook binnen overheidsorganisaties, bedrijven, scholen of business/netwerkclubs. Voor meer informatie laat je je gegevens achter onderaan deze pagina. 

Over

Jip van der Valk is business en neuro coach en trainer over hoe het onbewuste brein je eigen successen in de weg kan staan of je zelfs ziek maakt. Hij legt aan de hand van een baanbrekende methode (Progressive Mental Alignment) uit hoe dit blijvend opgelost kan worden.

Hij laat zijn deelnemers voelen wat dat inhoud door interactieve oefeningen. Hij spreekt vanuit oprechte geïnteresseerdheid in de ander en deelt ook vanuit zijn eigen ervaringen.

Met plezier en humor stelt hij zijn publiek gerust zodat men open staat en bewust wordt van de werking van het brein. Als coach leert hij mensen zichzelf mentaal in evenwicht te krijgen met meer energie zodat men succesvoller is.

Na zijn workshops od webinars heb je inzicht in de drijvende kracht achter je eigen emoties, (niet-)dienende overtuigingen en geloofssystemen die leiden tot (on)gewenst gedrag en afgenomen energie.

Jip richt zich op coaching van ondernemers en leidinggevenden volgens een baanbrekende coachtechniek die snel en definitief korte metten maakt met ongewenste interne stoorzenders. Zijn drive is met 1:1 en team- coaching ondernemers en leidinggevenden de regie laten behouden om hun functioneren, zowel qua werkcarrière als in persoonlijke relaties. Hierdoor ontwikkelen ze een energieke controle over de doelstellingen en successen van hun organisatie of team in een gezonde bedrijfscultuur en wordt het thuis ook een prettiger leven!

 

JA, IK WIL INFORMATIE OVER AANSTAANDE LEZINGEN OF WORKSHOPS