Workshops en seminars

Komende workshop is op woensdagavond 24 april 2019 in Uithoorn. Tijd: 19.30 - 22.00 uur  >>> HIER AANMELDEN <<<

 

NB:De eerstvolgende workshop geef ik op donderdagavond 6 juni - zelfde locatie: >>>GEEF JE HIER VAST OP <<<

Onder de titel "Brein in Bedrijf - Een bewustwording van jouw zintuiglijke waarnemingen op overtuigingen, gedrag en emoties in je dagelijkse werk en leven", geeft Jip lezingen, workshops en seminars waarin hij op een gepassioneerde  manier zijn baanbrekende methode uitlegt en laat ervaren bij de deelnemers. Dit levert iedere keer weer bijzondere inzichten op. Het is een op taal gebaseerde aanpak die gebruik maakt van de meest recente inzichten over de gegevensverwerking van - met name - het onderbewuste deel van ons brein. Heb jij je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd wat de reden is dat het brein jezelf ziek maakt, de zogenaamde psychosomatiek. Zijn aanpak is erop gericht om de oorzaken te herstellen. Dat leidt snel en doeltreffend tot blijvende resultaten op het gebied van gedrag, geluk, succes en gezondheid.

Na afloop

o   Heb je handvatten om jezelf beter te leren begrijpen;

o   Heb je inzicht hoe hoofd (‘denken’) en lichaam (‘voelen’) onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden;

o   Heb je ontdekt dat er voor alles wat je doet vroeg of laat een reden is;

o   Heb je geleerd dat overtuigingen – of geloofssystemen – het fundament  zijn van ons hele voelen, denken en doen;

o   Heb je ervaren hoe al je beslissingen worden beïnvloedt door je overtuigingen;

o   Begrijp je hoe de PMA vraagtechniek werkt en hoe het je kan helpen te groeien.

NB: deze lezingen, workshops en seminars geef ik ook binnen overheidsorganisaties, bedrijven, scholen of business/netwerkclubs. Voor meer informatie laat je je gegevens achter onderaan deze pagina. 

Over

Jip van der Valk is business en neuro coach en trainer over hoe het onbewuste brein je eigen successen in de weg kan staan of je zelfs ziek maakt. Hij legt aan de hand van een baanbrekende methode (Progressive Mental Alignment) uit hoe dit blijvend opgelost kan worden.

Hij laat zijn deelnemers voelen wat dat inhoud door interactieve oefeningen. Hij spreekt vanuit oprechte geïnteresseerdheid in de ander en deelt ook vanuit zijn eigen ervaringen.

Met plezier en humor stelt hij zijn publiek gerust zodat men open staat en bewust wordt van de werking van het brein. Als coach leert hij mensen zichzelf mentaal in evenwicht te krijgen met meer energie zodat men succesvoller is.

Na zijn workshops en seminars heb je inzicht in de drijvende kracht achter je eigen emoties, (niet-)dienende overtuigingen en geloofssystemen die leiden tot (on)gewenst gedrag en afgenomen energie.

Jip richt zich op coaching van ondernemers en leidinggevenden volgens een baanbrekende coachtechniek die snel en definitief korte metten maakt met ongewenste interne stoorzenders. Zijn drive is met 1:1 en team- coaching ondernemers en leidinggevenden de regie terug te geven die zij gaande hun carrière zijn kwijtgeraakt. Hierdoor krijgen ze weer controle over de doelstellingen en successen van hun organisatie in een gezonde bedrijfscultuur.

JA, IK WIL INFORMATIE OVER IN-COMPANY WORKSHOPS OF SEMINARS